Review #2 met Serena: Rode lippenstift!

Nogmaals hallo buddy’s 🙂

Om 3 uur is er een review online gekomen over 2 verschillende concealers. Serena van byfashionblog en ik zijn daarbij allebei op een 8/10 uitgekomen! Maar nu is het tijd voor een echte makeup klassieker, gedragen door Taylor Swift, Vanessa Hudgens en ó zo veel meer celebs: De rode lippenstift!

Ik ga de lippenstift van de Hema reviewen, de Volumising Lipstick in kleur 06.  Serena reviewd de revolution red lipstick. Veel plezier!

  1. Is het pigment in het product goed?

Ja, het pigment in de lippenstift is ontzettend goed! Na één keer swatchen kreeg ik al meteen een ontzettend mooi en dekkend effect. Dit vind ik een erg groot pluspunt. Ook is de lippenstift erg zacht, zodat het makkelijk aan te brengen is. De kleur is felrood, en niet anders dan op de verpakking staat.IMG_8274

2. Hoelang blijft het product zitten?

De lippenstift blijft zo’n 4 uur zitten. Dit is niet ontzettend lang, maar de lippenstift is ook erg zacht. Als je ook lipliner aanbrengt en daarna je lippen goed afpoedert blijft de lippenstift wel zo’n 6 uur zitten. Dit betekend dus wel dat je de lippenstift nog een keer aan moet brengen als je ergens naartoe gaat.

3. Hoe ziet het uiterlijk van de lippenstift eruit?

De lippenstift heeft een zwart hoesje met een roze streep. Mijn exemplaar heb ik al erg lang, en ziet er dus best verfromfraaid uit. Opzich vind ik dat de lippenstift erIMG_8245 erg classy en modern uitziet. Wel vind ik dat de lippenstift iets slanker mag zijn, dat geeft een chiquer effect.

4. Hoe duur is het product, en past de prijs bij de kwaliteit?

De lippenstift is 3.50 euro, wat erg goedkoop is. Ik doe al superlang met deze lippenstift, dus de prijs is zeker te doen. De kwaliteit is ook erg goed, de lippenstift is echt ‘volumising’ en is superzacht.

Ik ben ongelooflijk blij met deze lippenstift en ga er ook zeker meerdere van kopen! Het cijfer dat ik de lippenstift geef is een 9/10, omdat het goed gepigmenteerd is en erg goedkoop is.

Kijk weer even naar de review van Serena, om te kijken welke lippenstift beter is!

Haar instagram is @byfashionblog, check die ook even!

Doedels,

-xn

13 gedachtes over “Review #2 met Serena: Rode lippenstift!

  1. mamaspassie zegt:

    Leuke review. Zitten wel paar schoonheidsfoutjes in. De vragen stel je namelijk eerst met een cursief lettertype. Na twee vragen ga je over op een recht lettertype. Ook begin je bij een vraag naast een foto waardoor de layout minder mooi is. Hopelijk kun je er wat mee
    Liefs Wendy

    Like

Plaats een reactie