Makeup routine van een jaar geleden!

 

Heey,

Ik vond deze concept-blogpost terug in mijn concepten. Hierin beschrijf ik mijn makeup routine van die tijd, dus een jaar geleden! Het leek me wel leuk om te laten zien hoe mijn dagelijkse routine verandert is. In een dikgedrukt lettertype zet ik mijn eigen comments van nu onder de stappen. Mijn hedendaagse routine volgt snel! Laat een reactie achter als je ook deel 2 gaat checken. Veel leesplezier❤️❤️

IMGP2590

10 oktober 2015

Meteen als ik wakker wordt, maak ik mijn gezicht schoon met de cleansing wipes van de Hema. Dit zorgt ervoor dat mijn mascararestjes van mijn ogen af zijn, en ik me weer lekker fris voel.
Na mijn ontbijt maak ik mijn gezicht nog extra schoon
met de cleansing tonic van de Hema, voor een heerlijk clean en fris gevoel.

Hierbij doe ik ook mijn Lip Rescue lip balm van de Hema. Mijn lippen zijn er droog, en deze lippenbalsem werkt echt perfect voor broze of droge lippen.

Hier bleken mijn lippen dus allergisch voor te zijn…

Nadat ik al mijn andere make-up opgedaan heb, voelen mijn handen altijd erg vies. Daarom smeer ik altijd even snel deze Great Smooth hand creme op. En je raad het al, hij is (alweer) van de Hema. 🙂

goed f

Dan komt het leuke deel; de make-up! Ik begin met mijn Face Finity 3-in-1 foundation, van Max Factor in de kleur Soft Honey 77. Deze foundation geeft een heel erg mooi, dekkend effect.goed a

Hierna werk ik donkere kringen onder mijn ogen weg met mijn highlighter van de Hema in de kleur 02. Hierdoor krijg ik er een extra uurtje slaap bij! Ook breng ik dit aan op mijn oogleden, voorhoofd en kin.

Deze kleur is veel te donker voor mijn gezicht! Ugh, ik liep er echt als een sinaasappel bij😭

Dit matteer ik met mijn Cover Up! compact powder 01, van Essence. Dit is een luchtige poeder, die meteen de glans van je gezicht weghaalt. Dan doe ik nog wat Catrice Satin Matt Eye Shadow op als highlighter op mijn jukbeenderen en wenkbrauwbot voor een extra glow.

Nu gebruik ik gewoon volwaardige highlighter, en breng ik ook highlighter aan op mijn neus, kin en voorhoofd. 

goed c

Dan is het tijd voor mijn ogen en wenkbrauwen. Op mijn ogen breng ik een paar van de kleuren van dit Beyu palet 02 aan.

Leker duidelijk weer, Nikki. 

Meestal breng ik 2 donkere kleuren aan in mijn arcadeboog, breng ik een dun streepje zwart aan op mijn wimperlijn, en licht ik de hoekjes van mijn ogen op met de witte kleur.

Veel te zwaar voor een dagelijkse look!

Met de Exaggerate eye liner van Rimmel London geef ik mijn ooglook nog een extraatje. Deze eyeliner blijft ongelooflijk lang zitten, en is echt de beste eyeliner die ik ken.

Omdat mijn wenkbrauwen al erg donker zijn, breng ik alleen wat wenkbrauwpotlood aan van de Hema om mijn wenkbrauwen meer te ‘shapen’. Ik gebuik de kleur 09.

Geen poeder, geen wenkbrouwgel? Geen spoolie? 

Ik gebruik deze Epic Lash mascara van Victoria’s Secret. Deze mascara blijft de hele dag zitten, én is waterproof!

goed b
Nooit ga ik de deur uit zonder lippenstift!  Deze twee kleuren zin mijn favorieten. Eerst doe ik Soft Matt lipbalm in de kleur 09 van de Hema op. Aan de binnenkant doe ik de lichte kleur Eva’s Nude van L’Oreal Paris, om mijn lippen een mooi 3D effect te geven.

De lippen zijn acceptabel…

Deze twee kleuren meng ik ook op mijn hand. Dan breng ik de gemengde kleur met mijn vingers aan op mijn wangen, als blush. Zo wordt mijn make-up een echt geheel, omdat dezelfde kleuren terugkomen.

Slim hoor! Doe ik nog steeds😝

Verder laat ik hier nog even zien welke kwasten ik heb gebruikt:

GEEN BEAUTYBLENDER?!

IMGP2585

Ik vond het ontzettend leuk om over mijn dagelijkse beautyproducten te schrijven. Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen!

– xn
Donderdag komt mijn geupdatete routine online!

12 gedachtes over “Makeup routine van een jaar geleden!

Plaats een reactie