Fashiontag ~ collab met Evelijn!

Hoi medemensen, (intro tips gewenst!!)

Ah, kleding.. Ik vind het ontzettend leuk om kleren te kopen, te combineren, te passen, enzovoort. Ik koop elke week wel een nieuw kledingstuk, en ga altijd los met de accessoires. Daarom voel ik me ook best vaak overdressed. 🙂

Daarom doe ik vandaag de ‘fashiontag’, een collab met Evelijn van evelifestyle! ; wij stellen elkaar 10 vragen die we gaan beantwoorden op onze blogs. Kijk ook even naar de antwoorden van Evelijn! Benieuwd naar mijn antwoorden? Lees lekker verder!

  1. Hoe vaak kleed je je gemiddeld om per dag?

Ik kleed me per dag zo’n 2 keer aan/om. Natuurlijk zoek ik schoolkleren uit, maar als ik thuiskom ga ik toch liever voor iets meer comfy kleding :).

      2.  Heb je weleens spijt gehad dat je een item niet hebt gekocht?

Lastige vraag! Ik heb wel eens een heel leuk shirtje gezien bij de H&M, wat ik uiteindelijk toch te duur vond. Maar na een maandje bleef het toch in mijn hoofd spoken, en heb ik het shirtje wel gekocht :). Verder zie ik vaak leuke kledingstukken die ik toch net iets te duur vind. Dat vind ik dan wel jammer maar ik heb er geen spijt van :).

      3. Heb je weleens spijt gehad dat je een item wel hebt gekocht?

Zo vaak! Ik koop constant kleding die dan ligt weg te rotten op een plank ver achterin mijn kledingkast. Dit vind ik wel heel erg jammer en zonde, dus let ik nu goed op wat ik koop. Dat gebeurt me nu dus ook veel minder gelukkig :).

     4. Liever rokjes en jurkjes of broeken?

Dan ga ik toch voor broeken. Ik vind rokjes en jurkjes erg leuk staan, maar broeken zijn voor mij toch wel écht een must.

    5. Hoe veel geld geef jij per maand uit aan kleding?

Zo’n 50 tot 60 euro. Dit verschilt soms ook wel hoor 🙂

6. Waar let je op met shoppen? 

Ik ben vooral opzoek naar kleine winkeltjes, met unieke spulletjes, maar vaak winkel ik toch bij grotere winkels. Als ik dat doe zoek ik naar goedkope, maar unieke items.

  7. Wat hoop/denk je dat een trend wordt komend seizoen?

Ik hoop dat kant weer een trend wordt, want ik vind kante, maar stoere items altijd superleuk staan. Ik denk echter dat 90’s trends echt een comeback gaan maken!

  8. Wat draag je op dit moment? En geef een cijfer voor hoe fashionable je ouIMG_8421.JPGtfit is. 

Op dit moment draag ik een kakigroene jumpsuit van 25.99 van de H&M. Verder draag ik er geen accessoires, schoenen of vestjes bij. Best saai dus eigenlijk :). Ik vind de jumpsuit wel erg fashionable, dus geef ik mijn outfit een 7/10

9. Wat is de beste tip die je ooit hebt gekregen/anderen kan geven qua fashion. 

Het is moeilijk om te zeggen wat de beste tip is die ik ooit heb gekregen, dus geef ik wel een tip aan anderen :

Als je veel te veel kleding in je kledingkast hebt liggen, ga dan door elk item heen en vraag je af: Zou ik dit item nu kopen als ik het in de winkel zie liggen? Als het antwoord nee is, kun je dus die kleding wegdoen! Zorg wel dat je al je kleding in een vuilniszak doet en inlevert bij een inleverpunt.

10. In welke winkel slaag je altijd?

Toch moet ik dan zeggen; de H&M. Jaja, ik weet het, ik ben echt een bwb, maar ze hebben daar erg veel verschillende dingen. Altijd wel wat!

Hopelijk vond je mijn antwoorden interessant om te lezen! Kijk ook even op de blog van Evelijn!

Doedels,

-xn

Geplaatst in: tags

Een gedachte over “Fashiontag ~ collab met Evelijn!

Plaats een reactie